Pianobar oslo

Gode filmer..

Norske jenter nakenbilder norske jenter

norske jenter nakenbilder norske jenter

Medlemmene av forumet holder en løpende dialog via flere ulike chatrom. Bildene, mange av dem intime, stammer fra norske og danske brukere. Med fullt navn, delt opp i faner på Norges fylker kan medlemmene gå inn og se bilder av jenter i sitt område, og det er også flere som spør etter bilder av navngitte jenter. Rundt om i Norge sitter det gutter og menn som stjeler og deler private nakenbilder av unge, uskyldige og uvitende norske jenter. Må ha invitasjon, for å bli medlem på serveren, som fungerer som et lukket forum, må du ha en invitasjon fra noen som allerede er medlem. NRK vet at det ikke bare såkalte «snaps» (bilder tatt med appen snapchat og som skal forsvinne etter et visst antall sekunder) som er hacket. Appen bryter norsk lov ved å la dette innholdet bli liggende ute. Bildet av kvinnen som vil forbli anonym er i utgangspunktet helt uskyldig, men er modifisert for å fremheve kvinnens bryster. Det er jo helt fryktelig, sier kvinnen. I dag ble det kjent at mange tusen snapchat-bilder er havnet på avveie.

Norske jenter nakenbilder norske jenter - App

Lager by- og fylkesoversikt over jentene. På Slettmeg sine sider finner du en liste over nettjenester som de kjenner til, og hvordan man kommer i kontakt med administratorene bak sidene. Noen av brukerne foreslår å utpresse noen av jentene som de har fått tak i bildene til. Vanskelig for politiet å begrense slik spredning. Les også: Dette skaper naturlig nok frykt, ofte berettiget, sier Datatilsynet. I løpet av noen timer har den samme tråden over 30 svar.

Videos

Svenska svensk norsk porr scandinavia dansk sweden norway denmark finland. norske jenter nakenbilder norske jenter

Nakenbilder av: Norske jenter nakenbilder norske jenter

Etter datainnbruddet har Apple desperat forsøkt å stramme inn sikkerheten rundt nettskyen iCloud, som tillater brukere adgang til enhver Apple-enhet et ubegrenset antall ganger. Reddit Feeds, sign up and stay connected to your favorite communities. Han sier de har snakket med flere av dem som har delt bilder på denne typen sider. Kvinnen sier at det i retrospekt har gjort noe med hvilke bilder hun velger å dele på sosiale medier: Før jeg trykket på lenken, hadde jeg helt panikk, og skjønte ikke hvilket bilde det var. Norsk politi kjenner til forumene, men er ikke i stand til å sette en stopper for aktiviteten. På den måten er det enkelt å finne fram til jentenes fulle navn og identitet. I april ble han dømt til fengsel i 60 dager, 30 av dem ubetinget. Tatt selv, mange av bildene som ligger på siden ser ut til å være selfies, bilder jentene har tatt selv og sendt videre, før de deles videre på nett. Noen av rommene er stedsspesifikke, altså at de kun diskuterer og deler bilder fra en spesiell region av landet. De kjenner til at liknende forum som tidligere har ligget åpent ute på nett har blitt slettet en rekke ganger. Ut fra chatdialogene og det som er postet i forumene, kommer det klart fram at guttene har få eller ingen betenkeligheter ved å bryte seg inn i jentenes privatliv. Det er svært vanskelig for politiet eller andre å begrense slik spredning, rett og slett fordi bilder lastes ned og lagres både hos privatpersoner og på ulike nett-tjenester verden over. En lignende sak preget forsidene i Norge storsjøbadet camping trekant stillinger i 2013, da en ung Høyre-politiker spredte private nakenbilder av jenter på nettet. Ikke post personlig informasjon. Hun visste allerede at bildet var delt på nettstedet: Jeg fikk tilsendt en melding på Facebook av en fremmed mann, som fortalte at et bilde av meg var postet og modifisert på en nettside.

0 Svar till “Norske jenter nakenbilder norske jenter”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *