Pianobar oslo

Gode filmer..

Hvem voldtok andrea voll voldum alle menn

hvem voldtok andrea voll voldum alle menn

Det har gått helt av sporet. Advokat Arne Seland, forsvarer for en av mennene som ble frifunnet, er opprørt over hvordan saken har utviklet seg etter at mennene ble navngitt. Det er ikke jeg som har oppfordret folk til å sende trusler, så det er ikke mitt ansvar egentlig å tenke på det. Nå varsler Kvinnefronten store demonstrasjoner flere steder i landet mandag til støtte for 21-åringen og voldtektsofre. Jeg har noen planer, men jeg har ikke lyst til å kommentere det. Fra og med. Saken har vakt sterke reaksjoner på sosiale medier, hvor mange har uttrykt sinne over det norske rettssystemet. Selv om flertallet blant dommerne var for å dømme de tre for voldtekt. I dag er det Thanksgiving, siste frist for påmelding til Nordsjørittet 2016! Det er uholdbart at folk skal trues og hetses I debatten, understreker Rohde.

Hvem voldtok andrea voll voldum alle menn - Sex Tøy Sex

Trusler, advokat Arne Seland, som representerer en av de andre mennene, sier hans klient har mottatt en rekke trusler løpet av dagen, og at de vurderer å politianmelde hver enkel av disse. Foto: TV 2 Talskvinne Tina Skotnes i Kvinnefronten reagerer på Selands utspill. Jeg la ut navnene deres fordi jeg skulle opplyser venner og venners venner om disse. Hun forteller at hun tok det svært tungt da mennene ble frikjent i juli. De tre mennene ble altså frifunnet for voldtekt, men ble dømt til å betale 300.000 kroner i erstatning til 21-åringen. hvem voldtok andrea voll voldum alle menn

Q: Hvem voldtok andrea voll voldum alle menn

Andrea har fortalt følgende til, vG : Det har vært ubehagelig å møte dem i retten, men jeg angrer ikke. Ikke vær en særinteresse med Redditkonto. I såkalte meddomssaker holder det nemlig ikke med et flertall på fire dommere, det kreves et flertall på minst fem. Mange har dessuten tatt kontakt og sendt støtteerklæringer. Hvis du ønsker å lenke til ting du har laget selv, så skal det postes. Det er klart dette er belastende for min klient. Det får vi ta når den tid eventuelt kommer, sier han). Hun gir historien et navn og et ansikt. Det er systemsvikt, det er en fallitterklæring at det ikke blir dømt flere voldtekter i Norge i dag. To av forsvarerne opplyser også til NRK at deres klienter nå vurderer søksmål mot. Jeg er ikke helt ferdig med denne saken ennå. Jeg syns ikke det skal sitte meddommere der som ikke har kompetanse eller kunnskap om det som skjer, sier 21-åringen. Samtlige menn og gutter må lære at hvis det ligger en jente der, for eksempel på fest, og er overstadig beruset, så skal du ikke røre henne. Advokaten frykter mennene vil bli utsatt for vold, og forteller at de har mottatt en rekke trusler. Skrekkvelt i sykkel: Nei, nei, nei! Sånn skal det ikke være. Saken illustrerer så tydelig at vi har et problem når det gjelder rettsvesenet i Norge. Jeg ber folk roe seg porno gamle damer damer uten truser ned. Hanne krtsin Rohde: #2sitert: Det er åpenbart for alle at, andrea, voll, voldum var på et sted hun ikke burde vært. Jeg trodde ikke det skulle ta av så mye da jeg postet det.

0 Svar till “Hvem voldtok andrea voll voldum alle menn”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *