Pianobar oslo

Gode filmer..

Kjetil tefke naken eldre kvinne søker yngre menn

Det viste seg at det også her var forskjeller i alder, og vi fant det samme systematiske bildet: Kvinnene er sammen med eldre menn; mennene begynner med kjærester på omtrent samme alder, men velger stadig yngre kvinner enn seg selv etter hvert som de blir. For ideal langtidspartner og ideal korttidspartner ville kvinnene stabilt ha en mann som var 13 år eldre enn dem selv. Hvis alle vestlige kulturer er like vestlige og alle mer likestilte kulturer er vestlige, så blir kritikken uvitenskapelig. Den skal ikke nødvendigvis være sann eller vernes om som noe kjært, eller angripes på uakademisk vis. Det er samtidig mulig at man ikke vil finne det samme i mer likestilte kulturer. Men disse to poengene skal jo helst være en kritikk med vitenskapelig relevans.

N leter: Kjetil tefke naken eldre kvinne søker yngre menn

Hva slags alderspreferanser forventer man da hos sjimpanser når ikke reproduktiv verdi endres i like stor grad? Akkurat som at enkelte menn med lav status opplever det som opprørende at kvinner ikke vil ha dem. Det er også slik at med muligheter for skilsmisse og flere forhold gjennom livet så vil disse kvinnene velge enkelte menn og ikke andre menn. Smak er relativt forutsigbart. Hva betyr egentlig det? I eksempelet vårt er en slik parameter forskjeller i tap av reproduktiv verdi mellom kjønnene.

Videos

Busty Akimi Sucks Three Men And Takes Facials.

Hvorfor: Kjetil tefke naken eldre kvinne søker yngre menn

Ideen om at menn med høyere alder også har bedre økonomi, og at det er grunnen til at kvinner velger eldre menn, er litt herlig. Trond Viggo Grøntvedt sjekket også tallene fra Statistisk sentralbyrå for alder ved giftermål. Age preferences in mates reflect sex differences in humanreproductive strategies. Sex differences in human mate preferences: Evolutionary hypotheses tested in 3 cultures. Det er jo fremdeles ikke ideologi vi snakker. Fagbegrepet man bruker her er reproduktiv verdi, som er en operasjonalisering av fruktbarhet og andre forhold knyttet til kvinnens helse og evne til å ta seg av barnet etter det er født. Og hvorfor ty til en hypotese som forklarer mindre, og som i tillegg må støtte seg på ytterligere ukjente hypoteser? Du kan kanskje allerede gjette hva konsekvensen av dette er? For da er det ikke mulig å teste påstanden i en annen relevant kultur.

Work, eldre: Kjetil tefke naken eldre kvinne søker yngre menn

Behavioral and Brain Sciences, 15, 7591. For eksempel vil man kunne anta at menn i stor grad søker partnere nærmest mulig høyeste reproduktive verdi. Vinnerne er de mennene som kvinner finner tiltrekkende. Man kan jo bemerke her at det opprinnelige aldersfunnet til Buss var stabilt på tvers av mange forskjellige kulturer og samfunn, men lar det ligge. New York: The Guildford Press. Adolescents age preferences for dating partners: Support for an evolutionary model of life-history strategies.

0 Svar till “Kjetil tefke naken eldre kvinne søker yngre menn”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *