Pianobar oslo

Gode filmer..

Tegneserier for voksne wwwveller

tegneserier for voksne wwwveller

Vi tas med på en reise hvor det florerer av planeter, roboter, monstre, laserkrig og dusørjegere og en katt som sier ifra om noen lyver. Ingen anbefalingsliste er komplett uten en superhelt-tegneserie, men denne Batman-historien er absolutt ikke kvotert inn. Passer ikke for: de som ikke liker Sandman all annen kategorisering er umulig. En moderne versionering af en urtidsmyte om kampen mellem godt og ondt, og om hvor. Vårt store utvalg tilbyr humor for store og små. Historien skal etter alle solemerker filmatiseres i nær framtid, så om du vil ha den «geeky» gleden av å kunne si at «tegneserien er bedre bør du plukke opp The Sandman. Foto: Tony Moore/Image Comics, for den eventyrlystne: Saga. Vi har altid haft et godt og varieret sexliv, men der kom en dag, da vi kiggede på hinanden og sagde: Nu må der ske noget nyt. Andre handler om horder av siklende, vandrende døde som mer enn noe annet vil gnage ut hjernen din. Dette er utgangspunktet for sheriff Rick Grimes i The Walking Dead.

Tegneserier for voksne wwwveller - Tegneserier for

Kloke mennesker kjenner barnet i seg selv. Vi kan gjerne kalle dem grafiske noveller om det gjør det enklere. Tegneserieskapere tilbyr oss et skråblikk på hverdagen. Gode grafiske noveller opererer i skjæringspunktet mellom historiefortelling og grafisk kunst, og mange av dem har sterke, dype og viktige budskap som ikke står tilbake for dem vi finner i annen litteratur eller billedkunst. Her er seks strålende utgangspunkt for deg som har lyst til å prøve deg på en liten svømmetur i tegneseriehavet: For den rastløse: The Walking Dead, dette er en prisvinnende klassiker det er vanskelig å komme utenom. tegneserier for voksne wwwveller tegneserier for voksne wwwveller

Tegneserier: Tegneserier for voksne wwwveller

Det høres absurd ut, og det er det også men det er samtidig noe av det mest episke, kreative og vakre som har blitt laget på lenge. Court of Owls tar oss med til Gotham i en stemningsfull og relativt mørk historie hvor Batman må nøste opp en rekke saker som går dypere og lenger tilbake enn han kunne forutse. Banneret sad som regel på forsiden, men kunne også være på bagsiden som. Gérard Lauzier, jacques Tardi, claude Auclair, caza. De klassiske superhelt-universene kan være vanskelige å komme inn i med alle sine ulike serier, oppstarter, tidslinjer og sammenhenger, men skal man ta steget, er dette et fantastisk sted å begynne. Foto: Dave McKean/Vertigo, tekst: Tor Erik Wikdahl, Outland, foto hovedbilde: Shutterstock, Inc). For selv om både familien Duck og Ånden som går gjerne tar turen innom mange storesøsken og foreldre før de havner i hylla på barnerommet, finnes det et hav av tegneserier som stadig oppdages av en voksen målgruppe. Alle bør bli gitt sjansen til. Det var sidste efterår, og Henning, min mand, afslørede, at en fantasi vi længe havde haft.

Tegneserier for voksne wwwveller - V

Tenk deg at du en dag våkner opp midt i en postapokalyptisk verden hvor de fleste menneskene har blitt til zombier (du vet, de som vil gnage ut hjernen din). Tegneserier og humor samler og knytter bånd mellom generasjonene. Passer ikke for: bestemor. To utenomjordiske soldater (hun med vinger og han med horn) fra hver sin side av en romkrig forelsker seg, får barn og må flykte fra alt og alle. Foto: Greg Capullo/DC Comics, for den spydige: Transmetropolitan, jorden, en eller annen gang i det. Passer ikke for: konspirasjonsskeptikere. Tegneserier og humor blir vi aldri ferdig med.

0 Svar till “Tegneserier for voksne wwwveller”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *