Pianobar oslo

Gode filmer..

Dating forum thai massasje ålesund

dating forum thai massasje ålesund

Orchid, som tidligere var i Ålesund, har nå flytet til Molde. Jeg har ikke vært der, men en kompis av meg ringte og spurte hvilke tjenester de tilbød. Hyggelig og godt voksen thaidame. Jeg vet ikke hva de tilbyr nå når de har flytet til Molde, men det er samme dame som driver stedet som når de var i Ålesund. Bra og hard massasje, men trusa må være på hele tiden! Alle de tre nevnte stedene ser seriøse og bra.

Dating forum thai massasje ålesund - Thaimassasje

) ei heftig thaidame i Kr sund som både gav bra massasje og som gjorde ganske mye mer til en ok pris. Jeg håper å få prøvd det stedet om ikke så lenge. I tillegg er det enda en lignende "salong" rett over gaten fra hovedinngangen til Hotell Parken. På samme side av gaten som DNB. Middels bra masasje til vanlig pris. Skal undersøke litt og oppdatere dersom jeg får ny info om henne.

Videos

Foxy brunette babe takes off her top and sucks a dildo.

Dating forum thai massasje ålesund - Tang Thai

De to stedene som ligger i en sidegate til Kippervikgt. Jeg har snakket med en ansatt på Orchid på tlf, og hun fortalte at de holdt til i Fannestrandvg. Vet ikke om hun er aktiv. Ålesund, her er det et bra utvalg. Jeg var der for ikke så lenge siden og så tre forskjellige steder i området i og rundt Kippervikgt. Smilte likevel da jeg gikk. Jeg tok en behandling der det nå heter Syam Thai Massasje. Da de var i Ålesund var det et sted en kunne anbefale.

Stikninger: Dating forum thai massasje ålesund

Har jeg ikke prøvd. Det stedet vet jeg ikke noe om, men det og ser bra ut fra utsiden. Hun holder til i et bolighus der hun har innredet et fint massasjerom. (Samme lokalet som tidligere het Orchid Thai Massasje). Jeg hadde tidligere kontakt med (og en del besøk til. Men kan jo være bra massasje. Fint om noen andre og kan komme med opplysninger / informasjon om massasjesteder i.

0 Svar till “Dating forum thai massasje ålesund”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *