Pianobar oslo

Gode filmer..

Hvordan du gjør en god blowjob prioritet

hvordan du gjør en god blowjob prioritet

Noen menn liker det hardt, noen liker det mykt, noen liker det fort, noen liker det sakte. Så ruller du det opp og ned. Overrask han når han kommer hjem fra jobb eller med en gang han våkner om morgenen. Utelukkende for din fornøyelse, hentet nettstedets ansatte en appetittvekkende, ærlig video fra eksklusive samlinger av verdens jordbær. Her får du ekspertenes tips om hvordan du kan forbedre oralsex-teknikken din. Flere tips til bedre oralsex 1) Slikk huden på pungen og mellom ballene når du utfører oralsex. Og om du skulle være i tvil om hvorfor du bør gi han det lille ekstra, så har du syv gode grunner her (som også gjelder for kvinner BTW! Menn liker oralsex som forspill også.

Hvordan du gjør en god blowjob prioritet - Hvordan du gjør

Ved orgasme frigis nemlig endorfiner, som gjør at vi føler oss bedre. En studie fra 2005 viste at de som hadde sex fikk lavere blodtrykk og redusert stressnivå. Partneren din blir gladere! Mange forhold ryker fordi partene ikke føler seg sett og aldri prioritert. Deretter suger du lett på hver testikkel. Cecilie Kjensli er redaktør for sex- og samlivmagasinet og innehaver av den erotiske nettbutikken. Noen jenter har fokus på tuppen, men ikke glem at det faktisk er en hel penis der nede. Er forholdet bra blir det mer og oftere sex. hvordan du gjør en god blowjob prioritet

Videos

Virtual Sex- Ebony Jade Jordan s Surprise -Squirt, Blowjob Handjob. hvordan du gjør en god blowjob prioritet

Slik: Hvordan du gjør en god blowjob prioritet

Og kanskje blir du selv revet med og får deg et nummer i tillegg, så er det jo en vinn vinn situasjon. Gi ham noe å. Hvis du virkelig lever deg inn i akten, kan det være lett å glemme at du i det hele tatt har hender. 11) Gjør orgasmen hans sterkere ved å massere med to fingre i sirkelbevegelser bak ballene hans rett før han kommer. Sug, lek og stryk. I tillegg frigis Serotonin, som finnes i en rekke anti-depressiva. Og slikt blir parforholdet bedre. Er fyren din en dust så har du selvfølgelig ikke lyst til å suge han, men digger du han derimot, er det kult å gjøre det jevnlig.

Hvordan du gjør en god blowjob prioritet - Hvordan

Ebbestad - Sleik, sug og utforsk forskjellige steder på penis som er mer følsomme, som for eksempel rett under penishodet. Munnsex består av så mye mer enn bare å suge. God kommunikasjon er nøkkelen til et godt forhold og god sex. Bruk hendene dine til å stryke skaftet og lek med ballene. Det burde da være grunn nok? 7) Få ham til å stå på alle fire, så glir du inn under ham og tar penisen hans i munnen slik at du kan suge ham fra undersiden. Sug og slikk forsiktig på det følsomme punktet mellom pungen og undersiden av penisen hans. 6) Gjør trusen hans våt med tungen din, og pust varm luft på ham. I tillegg så frigis det vitaminer i kroppen, som styrker imunforsvaret. Bruk ditt eget spytt for å holde det veldig vått.

0 Svar till “Hvordan du gjør en god blowjob prioritet”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *